torstai 5. lokakuuta 2017

Palsternakkakeiton kehitys :)

Huomenta Ruska PopUpin seuraajat!

Yksi tarjottavistani on perinteinen palsternakkakeitto pikku twistillä. Halusin silkkisen
pehmeän keiton lisäksi hieman purutuntumaa ja kehitys lähtikin liikkeelle
pekonicrumblesta ja omenavaahdosta.


Ensimmäinen versioni keitosta



Halusin keittoon hieman lisää raikkautta,
joten lähdin tekemään omenacrumblea.



Omenacrumblen kaveriksi valikoitui timjamivaahto :)


Tervetuloa herkuttelemaan Omnian tiloihin 2.11 klo 15-19 
osoitteessa Kirkkokatu 16, Espoon keskus

(linkki google mapsiin Kirkkokatu 16)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koko menu työn alla

Tänään tein kahvilamme koko menun, mutta esillelaitto jäi annosteknisistä syistä seuraavalle päivälle  :) Misat kuntoon eka :)...