keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Menun kehityskaari


Lähdin kehittelemään menuani Nenäpäivä-tapahtumaan Suomi 100 vuotta -juhlavuonna syksyisen sadonkorjuun kautta. Ruska Popup-kahvila haluaa tarjota kylmää ja lämmintä, suolaista ja makeaa lohturuokaa. Tummia syviä paahtuneita makuja ja syviä aromeja.


Ensimmäinen menuluonnos sisälsi paljon erilaisia, villejäkin, vaihtoehtoja :)


Menu tiivistyi ja jäljelle jäivät seuraavat suosikit





Tervetuloa herkuttelemaan Omnian tiloihin 2.11 klo 15-19 
osoitteessa Kirkkokatu 16, Espoon keskus

(linkki google mapsiin Kirkkokatu 16)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koko menu työn alla

Tänään tein kahvilamme koko menun, mutta esillelaitto jäi annosteknisistä syistä seuraavalle päivälle  :) Misat kuntoon eka :)...